Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВ: Росен Миленов бе първият арестуван във вчерашния протест

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВ: Росен Миленов бе първият арестуван във вчерашния протест
Коментари Харесай

Приятел на арестувания Росен Миленов: 10-15 човека клатеха една кола, а той се качи с цел да я предпази да не се обърне

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " 7/8 ТВ ": 

Росен Миленов бе първият задържан във вчерашния митинг в София. Той беше един от уредниците на септемврийския митинг против властта, носещ гръмкия слоган " Против геноцида на Борисов и всички ръководещи мафии ".

Негов другар - инж. Завен Астадуров, описа за обстановката в предаването " Студио Хъ " пред " 7/8 ТВ ". Всъщност, точно Миленов бе разгласен като посетител довечера, но 
" В последна сметка задачата на Росен беше да застане пред депутатите, да може да беседва, да го видят, да го чуят, и отидохме в точка, в която те да го видят. Точката против Българска народна банка, на ъгъла. Разстоянието беше малко, сред бус и кола, откъм гърба имаше 10-15 индивида. Към 8,15 ч. той почна да приказва по високоговорителя. Дойдоха хора, които почнаха да клатят една от колите зад него. Той се качи върху колата, с цел да я резервира от превръщане. Привиках го да слезе, той потегли да слиза и попадна навръх служителите на реда, а те започнаха да го постановат. Биха го, смъкнаха го долу, удряха го в корема.

Състоянието му е положително, той е мощен човек, национално благосъстояние е и би трябвало да се пази. Очаквахме, че ще е в първо районно, само че се оказа в пето, а всички знаят, че в случай че не си човек на ГЕРБ, няма по какъв начин да работиш там ", сподели инженерът.
" Изкараха го с белезници към 18 ч. от полицията в " Г.М. Димитров ". Искам да запитвам - той той апаш на еврофондове ли е, нарушител ли е, че да го вадят с белезници ", съобщи още той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР